060 0 760 770

PONEDELJAK - PETAK 09:00-17:00

Dentalni turizam - Niš, Srbija

Dentalni turizam je dobar način da svoje stomatološke probleme rešite po izuzetno pristupačnim cenama. Stomatološke usluge u svetu su mnogo skuplje nego u Srbiji i dolazak kod nas sa cenama puta, smeštaja i samih stomatoloških usluga je nekoliko puta jeftiniji nego da se određena usluga radi negde u zemljama Evropske Unije.

Na primer, popravka i vađenje zuba je kod nas oko 10 evra, protetika 50 evra po zubu, dok su cene u EU pet do deset puta veće.

Ukoliko dolazite u Niš sopstvenim prevozom, možemo da za Vas rezervišemo hotel u blizini naše ordinacije koji ima svoj parking gde bi odsedali u vreme trajanja intervencije. Takođe Vam možemo organizovati posete gradu uz pomoć profesionalnih vodiča.

Ako dolazite avionom do Beograda ili Sofije, za Vas organizujemo taxi prevoz od aerodroma do hotela i nazad. Niš je postao pravi centar za low cost avio kompanije. Wizz Air i Rian Air sa aerodroma "Konstantin Veliki" imaju letove ka Nemačkoj ( Berlin, Dizeldorf, Dortmund, Memingen), Švajcarskoj (Bazel), Švedskoj (Malme), Slovačkoj (Bratislava), Italiji (Milano) i Holandiji (Ajndhoven). Broj linija i avio kompanija se stalno povećava. Germania Flug i SWISS planiraju letove za Cirih, a uskoro će krenuti i letovi za Stokholm preko Ryan Aira. Na taj način, brzo i jeftino možete stići do nas. Povratna karta do Niša i cena same usluge u našoj ordinaciji će vam sigurno biti mnogo jefinija od cene te usluge u Evropi.

Pre samog dolaska, potrebno ja da nas kontaktirate telefonom ili mailom, kako bi nam objasnili kakve probleme imate i termine kada bi mogli da dodjete do nas. Ukoliko imate rendgenske snimke i ostalu dokumentaciju pošaljite nam na mail kako bi mogli da Vam damo precizniju informaciju koliko bi proces trajao i koliko bi Vas koštao. Posle Vašeg dolaska i završetka procedure dobijate od nas račun, sa kojim možete da refundirate deo usluge preko Vašeg osiguranja.


Oznake

{module Zakazivanje 100}

{module Modul 1 od 3}
{module Modul 2 od 3}
{module Modul 3 od 3}
  • Dentalni turizam

    Dentalni turizam je dobar način da svoje stomatološke probleme rešite po izuzetno pristupačnim cenama. Stomatološke usluge u svetu su mnogo skuplje nego u Srbiji i dolazak kod nas sa cenama puta,...

    Opširnije...

  • Šta videti u Nišu

    Niš ( rimski Naissus) nalazi se na raskrsnici puteva koji spajaju Evropu i Bliski istok i od davnina važi za kapiju Istoka i Zapada.Postoje brojni istorijski spomenici iz raznih istorijskih epoha...

    Opširnije...