060 0 760 770

PONEDELJAK - PETAK 09:00-17:00

Danas je dvanaest godina kako je stomatološka ordinacija "Moja zubarka" otvorila vrata svojim pacijentima. I dalje nam je cilj da od nas odlazite sa lepšim osmehom, kao prvog dana.Hvala svima na podršci.

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka" danas slavi jedanaest godina uspešnog rada. Hvala svima na podršci i u ovim komplikovanim vremenima za sve nas. Želimo vam puno zdravlja, jer se sada vidi koliko je ono bitno.

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka" danas slavi desetu godinu rada. Za ovih deset godina, upoznali smo divne ljude i dali svoj maksimum da im ulepšamo osmeh. Kao i svih godina do sada, hvala pacijentima koji su nam ukazali poverenje i pored kojih smo usavršavali svoje veštine. Svim sadašnjim i budućim pacijentima želimo dobro zdravlje i puno razloga za široke osmehe. Živeli!

Prošlo je devet godina od kada je naša ordinacija počela sa radom. Želimo da se zahvalimo našim vernim pacijentima na poverenju, u nadi da ćemo još dugo sarađivati.

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka" je počela sa radom posle ukidanja vanrednog stanja. Odrađene su sve pripreme kako bi se rizik pacijenata sveo na minimalnu meru. Dolazak kod stomatologa je moguć samo u zakazanim terminima. Pre dolaska, obavezno je da pacijent odgovori na sledeća pitanja:

Poštovani pacijenti,

U vreme vanrednog stanja uzrokovanog virusom COVID-19, stomatološka ordinacija "Moja zubarka" neće raditi.

Danas slavimo osmu godišnjicu rada. Hvala našim pacijentima, poslovnim partnerima i prijateljima, zbog kojih težimo da svake godine budemo bolji!

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka" vam želi srećnu Novu 2019. godinu. Ordinacija neće raditi u periodu od 31.12.2018. do 03.01.2019. godine. Sa radom počinjemo u petak. 04.01.2019.godine.

Danas slavimo sedam godina uspešnog rada. Hvala svima koji su nam dali podršku, našim pacijentima, partnerima. Nadamo se da ćemo u budućnosti biti još bolji uz njihove sugestije i našu viziju.

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka“ neće raditi od 01.05.2018. do 06.05.2018. godine zbog prvomajskih praznika. Sa radom počinemo u ponedeljak, 07.05.2018. godine.

{module Zakazivanje 100}

{module Modul 1 od 3}
{module Modul 2 od 3}
{module Modul 3 od 3}
  • Dentalni turizam

    Dentalni turizam je dobar način da svoje stomatološke probleme rešite po izuzetno pristupačnim cenama. Stomatološke usluge u svetu su mnogo skuplje nego u Srbiji i dolazak kod nas sa cenama puta,...

    Opširnije...

  • Šta videti u Nišu

    Niš ( rimski Naissus) nalazi se na raskrsnici puteva koji spajaju Evropu i Bliski istok i od davnina važi za kapiju Istoka i Zapada.Postoje brojni istorijski spomenici iz raznih istorijskih epoha...

    Opširnije...