060 0 760 770

PONEDELJAK - PETAK 09:00-17:00

Preporuka svim roditeljima je da decu prvi put odvedu kod zubara kada ona nemaju problema u ustima i nemaju bolove. Deca se tada upoznaju sa stomatologom, ordinacijom, stolicom, instrumentima a kada dođe do potrebe za posetu stomatologu sa nekom intervencijom, ona su mnogo opuštenija i spremnija za saradnju.

Potrebno je da roditelji svojim ličnim primerom pokažu detetu kako se treba ponašati u ordinaciji. Zato je poželjno da se dete povede kada roditelj ima neku bezbolnu intervenciju jer deca skeniraju roditeljske grimase i mogu to da povežu sa prijatnim i neprijatnim osećajima.


Oznake

Zakažite pregled i konsultaciju

Prevencija je ključ oralnog zdravlja, zato zakažite pregled i konsultaciju.

Moja zubarka

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka" otvorena je 10.10.2011. godine. Nalazimo se u centru Niša, u Dušanovom bazaru, kula, II sprat, lokal 213.

Detaljno

Usluge

U našim tretmanima fokusiramo se na celokupno stanje usta, zuba i desni. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju.

Detaljno

Radno vreme

Ponedeljak, četvrtak i petak:

09:00 - 17:00

Utorak i sreda: 11:00 - 19:00

Detaljno

  • Dentalni turizam

    Dentalni turizam je dobar način da svoje stomatološke probleme rešite po izuzetno pristupačnim cenama. Stomatološke usluge u svetu su mnogo skuplje nego u Srbiji i dolazak kod nas sa cenama puta,...

    Opširnije...

  • Šta videti u Nišu

    Niš ( rimski Naissus) nalazi se na raskrsnici puteva koji spajaju Evropu i Bliski istok i od davnina važi za kapiju Istoka i Zapada.Postoje brojni istorijski spomenici iz raznih istorijskih epoha...

    Opširnije...